divendres, 17 d’abril del 2009

Comentari del Vídeo Educatiu

El vídeo educatiu va ser una idea proposada per fer-la en grups. Les integrants del meu grup són Marta Moreno i Anna Conesa.
A l´hora d'escollir el tema que volíem ensenyar, vam estar pensant-ho un dia totes tres i després d'haver sortit uns quants a la palestra, va sorgir "La gravetat" de cop i ens va semblar una idea molt original. Aleshores, vam començar a planificar una mica com serien les seqüències i quines serien les frases que hi sortirien amb la veu de fons.
quan vam tenir mig assegurades les frases, vam decidir que les tomes les faríem en un lloc on hi hagués verd i estigués xulo. Així, sorgí la idea d' anar al Parc de la Ciutadella.
Doncs així va ser, vam anar i vam fer les tomes allà.
Els elements que van sorgir al vídeo són la poma, el llibre,les claus... A més a més, vam adjuntar grabacions de casa de la Marta. Un cop vam tenir totes les seqüències arribà l'hora d'adjuntar-les amb el programa Windows Maker Movie. En aquell moment vam grabar les veus i ho vam arreglar tot. El problema va ser que ens va costar una bona estona perquè no es llegien les seqüències a l'ordinador, fins que en un moment determinat ho vam aconseguir. En principi, les veus s'escoltaven bé però per a la nostra sorpresa, a classe se sentia amb prou feines.
Esperem que us hagi agradat i que el podeu veure quan volgueu a través del blink.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada