dilluns, 27 d’abril del 2009

WORD!!! ((Setmana del 9-13 de març))

El dia dijous 12 de març, a la classe de NTEC, vam estar treballant amb el Word, un programa que tothom coneixem però que de vegades no en treiem profit...
La professora ens va donar tècniques per estalviar temps a l'hora de fer treballs.
Ens va explicar una sèrie de passos que val seguir per evitar-nos el treball manual a l'hora de fer un índex i una portada sense estar més temps del que cal.

A l'hora de fer l'índex hem de seguir els següents passos:

-Hem d'estar al document a on volem que aparegui l'índexi clicar a DISSENY DE PÀGINA/SALTO DE PÁGINA i de títol afegim Índex.
- No oblidem que hem d'utlitzar les diferents propostes (estils) que ens ofereix el Word. Com ara, TÍTOL 1/TÍTOL 2 etc.
- Ara és quan cliquem a REFERÈNCIA/TABLA DE CONTINGUT. Així doncs, visualitzarem diferents estils d'índex, però triarem el que més ens interessi.

Després de seguir aquests passos, l'índex apareixerà d'una manera automàtica, veurem com l'ordinador, l'ha estructurat ell sol.
En cas que la volguem actualitzar, haurem de prèmer el botó drte del ratolí, ACTUALIZAR CAMPOS/ACTUALIZAR TODA LA TABLA.
A més si no estem stisfets, tenim la possibilitat de modificar els títols i la forma que agafem d'un principi.

A l'hora de fer la portada, hem de seguir els següents passos:

-INSERTAR/SALTO DE PÁGINA.
-Escriure el títol ("Treball de..." el que sigui...)
- INSERTAR/NÚMERO DE PÁGINA. Què passa? que no volem que aparegui el número enla PORTADA. Què fem? -Fem doble clic : DISEÑO DE PÁGINA. SALTOS.
Per a treure el "3" i posar l' "1" en la primera pàgina del treball escrit anirem a DISEÑO/Nº DE PÁGINA/INICIAR EN. Aquí posarem el número que volguem que aparegui primer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada